Γιώργος Διακονικολάου

Γιώργος Διακονικολάου

M.Sc., Ph.D., PMP, Project Management Coach

Ο Γιώργος Διακονικολάου είναι έμπειρος εκπαιδευτής και σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα Διοίκησης Έργων Ηγεσίας και Οργανωτικής Ανάπτυξης. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. και κάτοχος M.Sc. και Διδακτορικού στην Πληροφορική από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Επίσης είναι επισκέπτης καθηγητής στο International MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Visiting Fellow of Bradford Business School και συνεργάτης του Business School of Brunel University.

Είναι συνιδρυτής του Ελληνικού Παραρτήματος του Ινστιτούτου Διοίκησης Έργων, πιστοποιημένος Project Management Professional και ιδρυτικό μέλος του Hellenic Coaching Association. Είναι Associate του Diploma in Executive Coaching and Organization Development και Συνεργάτης της OTE Academy. Επίσης είναι NLP Trainer, Master Practitioner of NLP & Time Line Therapy®, Master Practitioner of Hypnosis και NLP Master Coach.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την ανάπτυξη αυτού που αποκαλεί «Project Coaching»: ένα συνδυασμό Organization’s Development, Project Management και επιλεγμένων προσεγγίσεων του coaching. Ο στόχος είναι η επίτευξη πρωτοποριακών αποτελεσμάτων από ομάδες που χειρίζονται στρατηγικά έργα. Αυτές τις υπηρεσίες παρέχει σε επιχειρήσεις στην Ευρώπη και Αμερική μέσω της Εταιρίας Project Management Coach, της οποίας είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης.