Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019

Οι προηγούμενες διοργανώσεις

Project Management Conference '17: Adaptive Mindset to Achieve Successful Results

Παρουσιάσεις ομιλητών του Project Management Conference 2017


Project Management Conference 2016

Παρουσιάσεις ομιλητών του Project Management Conference 2016


Project Management Conference 2015

Παρουσιάσεις ομιλητών του Project Management Conference 2015


Project Management Conference 2014

Παρουσιάσεις ομιλητών του Project Management Conference 2014


Project Management Congress 2013

Παρουσιάσεις ομιλητών του Project Management Congress 2013


Project Management Congress 2012

Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκίνησαν με τα pre-conference workshops, στα οποία υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον και ενεργή συμμετοχή από τους παρευρισκόμενους. Τον κύκλο των workshops άνοιξε ο Γιώργος Παπαδάκης, Υπεύθυνος Πωλήσεων Προϊόντων Παραγωγικότητας της Microsoft, o οποίος αναφέρθηκε στο portfolio management και στο πώς αυτό μπορεί να μετατραπεί σε ένα ουσιαστικό εργαλείο για τις σωστές επενδυτικές αποφάσεις σε έργα.

Διαβάστε το άρθρο στο netweek

Παρουσιάσεις ομιλητών του Project Management Congress 2012


Project Management Congress 2011

Οι πιστοποιήσεις καθιερώνουν μια κοινή γλώσσα επικοινωνίας, αλλά το Project Management θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από ευελιξία και όχι από δογματισμό.

Διαβάστε το άρθρο στο netweek

Παρουσιάσεις ομιλητών του Project Management Congress 2011


Project Management Congress 2010

Συνεχίζοντας την παράδοση της ετήσιας πλέον συνάντησης των Project Managers της χώρας, το Ελληνικό Ινστιτούτο Διοίκησης Εργων (PMI Greece Chapter) και η Boussias Communications διοργάνωσαν το 5ο Project Management Congress, στις 25 Νοεμβρίου, στο Αμφιθέατρο της OTEAcademy, με θέμα «Project Leadership in a Project Oriented World».

Διαβάστε το άρθρο στο netweek

Παρουσιάσεις ομιλητών του Project Management Congress 2010


Project Management Congress 2009

Το Project Management Congress™ 2009 πραγματοποιήθηκε στις 26 Νοεμβρίου, στο Αμφιθέατρο της OTE Academy. Το συνέδριο είχε τίτλο "In search of excellence - the advantage of the Project Management Office (PMO)", και στόχο να αναδείξει την αξία της δημιουργίας Project Management Office στους κόλπους των εταιρειών. Αναγνωρίζοντας τις πιέσεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις, και μάλιστα εν μέσω οικονομικής ύφεσης, το Project Management Congress 2009, έδειξε πώς η συστηματική χρήση διαδικασιών Διοίκησης Έργων και το PMO μπορούν να αναδειχτούν σε κρίσιμους παράγοντες επιτυχίας. Ομιλητές όπως ο Dennis Bolles, ο ευαγγελιστής των ωφελειών του  PMO, o Gerald Kendall, συγγραφέας των βιβλίων, του "Securing the Future: Strategies for Exponential Growth " και του "Viable Vision", ο Gerard Hill με ειδικότητα στην ανάπτυξη και εφαρμογή λύσεων που ο ίδιος αποκαλεί total-practice και ο Bruce Rodrigues, Member of the Board of Directors του PMI, ήταν ορισμένοι από τους εκλεκτούς ομιλητές που παρουσίασαν και ανέλυσαν τις ωφέλειες του Project Management Office στις επιχειρήσεις.

Παρουσιάσεις ομιλητών του Project Management Congress 2009


Project Management Congress 2008

Το Συνέδριο, το οποίο συνδιοργάνωσαν στις 27 Νοεμβρίου 2008, η Boussias Communications και το Ελληνικό Ινστιτούτο Διοίκησης Έργων (PMI-Greece), αφιερώθηκε στην «αποτυχία» για να αναζητήσει τις πρακτικές της επιτυχίας. Έτσι, μέσα από τις παρουσιάσεις και συζητήσεις διεθνών experts, κάλυψε με επιτυχία κάθε οπτική γωνία της επιτυχημένης Διοίκησης Έργων: Ο Jim Johnson ανέλυσε τη συνολική εμπειρία που αποκτά τόσο ο Project Manager όσο και η επιστήμη της Διοίκησης Έργων μέσα από την αποτυχία, ο David Hillson με τον Steve Charters ανέλυσαν την θετική άποψη της αποτυχίας, ο M. Ajam καταπιάστηκε με πρακτικές εμπειρίες και συγκεκριμένα έργα που άλλα πέτυχαν και άλλα απέτυχαν, ο Steven Garfein εστίασε στην στρατηγική της επιτυχίας, ενώ ο Alan de Bergevin με τα εργαλεία που συνεισφέρουν σε αυτή.

Παρουσιάσεις ομιλητών του Project Management Congress 2008


Project Management Congress 2007

Παρουσιάσεις ομιλητών του Project Management Congress 2007


Project Management Congress 2006

Η κοινότητα των Ελλήνων Project Managers απέκτησε το δικό της συνέδριο

Διοίκηση Έργων: η σημασία, τα οφέλη, οι επιτυχημένες πρακτικές, οι διεθνείς τάσεις, οι προοπτικές

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το πρώτο Project Management Congress στις 21 Νοεμβρίου 2006, στο συνεδριακό κέντρο Δαϊς, με τη συνεργασία του Ελληνικού Ινστιτούτου Διοίκησης Έργων (Greek PMI Chapter) και της Boussias Communications.

Tο Συνέδριο άνοιξε ο Ξενοφών Χασάπης Γενικός Διευθυντής της Boussias Communications, ο οποίος τόνισε τη σημασία του Project Management για την επιτυχή ολοκλήρωση των έργων σε κάθε κλάδο. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Γιώργος Διακονικολάου παρουσίασε το πλαίσιο του Συνεδρίου. Συγκεκριμένα τόνισε πόσο σημαντικό είναι να διεξαχθεί ένα συνέδριο Διοίκησης Έργων στην Ελλάδα με συμμετοχή πολλών καταξιωμένων τεχνονγωστών από όλο τον κόσμο.

Το Project Management Congress 2006 είναι το πρώτο συνέδριο Διοίκησης Έργων που γίνεται στην Ελλάδα υπό την αιγίδα του Project Management Institute, χαιρετισμό του προέδρου του οποίου παρουσίασε στη συνέχεια ο Θεοφάνης Γιώτης. Ο Θ. Γιώτης επίσης αναφέρθηκε στην αλματώδη αύξηση των μελών του Ελληνικού Παραρτήματος του PMI (PMI Greek Chapter) τον τελευταίο χρόνο. Το Συνέδριο αποτελείτο από 4 ενότητες.

Παρουσιάσεις ομιλητών του Project Management Congress 2006


  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team