Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Φώτης Σάλλας

PgMP, PMP, PMI-ACP, CFA, Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

Φώτης Σάλλας
Φώτης Σάλλας

Ο Φώτης Σάλλας είναι προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Διοίκησης και Συντονισμού Χαρτοφυλακίου Έργων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Eίναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι ο μοναδικός κάτοχος στην Ελλάδα της πιστοποίησης Program Management Professional (PgMP) τουPMI καθώς και κάτοχος των πιστοποιήσεων Project Management Professional (PMP) και Agile Certified Practitioner (PMI-ACP) και ταυτόχρονο διαθέτει τη διεθνώς αναγνωρισμένη επαγγελματική πιστοποίηση οικονομικού αναλυτή Chartered Financial Analyst (CFA). Έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τραπεζικό τομέα (Διεύθυνση Διαχείρισης Διαθεσίμων - διαχείριση ομολόγων, Οικονομικές Υπηρεσίες - ανάλυση θεσμικών απαιτήσεων Κεντρικών Τραπεζών, MIS και Διεύθυνση Πληροφορικής – Project Manager) αλλά και στον ευρύτερα ιδιωτικό κυρίως σε εταιρείες πληροφορικής.

Στο δημόσιο τομέα έχει διατελέσει διευθυντής Πληροφορικής της Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης και στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ασχολήθηκε κυρίως με τη δημιουργία προϋποθέσεων και διαδικασιών για την επαγγελματική Διοίκηση Έργων και Προγραμμάτων.

Αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο της δημιουργίας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, μέσω της Υποδιεύθυνσης Διοίκησης και Συντονισμού Χαρτοφυλακίου Έργων της ΑΑΔΕ, της οποίας προΐσταται, συντονίζει μαζί με την ομάδα του το χαρτοφυλάκιο των κρίσιμων έργων της Αρχής.

Ομιλητές

Keynote Speaker Alex Clark Ο Alex Clark είναι pragmatic agile evangelist με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην υλοποίηση agile transformations, στην ανάπτυξη και διαχείριση PMOs και στην διοίκηση change portfolios.
Keynote Speaker Susie Palmer-Trew H Susan εργάζεται στον τομέα της διοίκησης έργων και του change management τα τελευταία δώδεκα χρόνια, κυρίως στην τριτοβάθμια εκπαίδευση - στους κλάδους των κατασκευών, της τεχνολογίας και της επιχειρηματικής στρατηγικής. Ως επικεφαλής του PMO στο Open University, κέρδισε το βραβείο “APMs PMO of the Year” για το 2017.
Keynote Speaker Peter Taylor O Peter Taylor είναι PMO expert, ο οποίος έχει αναπτύξει και ηγηθεί πέντε παγκόσμιων PMOs σε διάφορους κλάδους, ενώ έχει διατελέσει σύμβουλος σε πολλούς οργανισμούς για την στρατηγική τους σε ό,τι αφορά το PMO και τη διαχείριση των έργων.
Keynote Speaker Marisa Silva Η Marisa Silva, the Lucky PM, είναι έμπειρη PMO και PPM σύμβουλος, εκπαιδεύτρια, συγγραφέας και ομιλήτρια με αποδεδειγμένη εμπειρία στην ανάπτυξη, ενσωμάτωση και ωρίμανση βέλτιστων πρακτικών και ανάπτυξης ικανοτήτων σε πολύπλοκους οργανισμούς οι οποίοι είναι σε μετασχηματιστική φάση.
Επιστημονικός Συνεργάτης Γιώργος Διακονικολάου Ο Δρ. Γιώργος Διακονικολάου είναι επιστημονικός συνεργάτης της Boussias Communications για το Project Management Conference από το πρώτο ιδρυτικό συνέδριο έχοντας συνεισφέρει σημαντικά στη στρατηγική και το περιεχόμενο. Είναι έμπειρος εκπαιδευτής και σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα Διοίκησης Έργων Ηγεσίας και Οργανωτικής Ανάπτυξης. Έχει εκπαιδεύσει πλήθος στελεχών από εταιρίες όπως οι Cosmote, η EDF-EN, η Romtelecom, η Vestas, η Intralot και η ENEL.
Φώτης Σάλλας Ο Φώτης Σάλλας είναι προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Διοίκησης και Συντονισμού Χαρτοφυλακίου Έργων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Eίναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team