Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Marisa Silva

Keynote Speaker

“the Lucky PM” \ PMO& PPM consultant, trainer & συγγραφέας

Marisa Silva
Marisa Silva

Η Marisa Silva, the Lucky PM, είναι έμπειρη PMO και PPM σύμβουλος, εκπαιδεύτρια, συγγραφέας και ομιλήτρια με αποδεδειγμένη εμπειρία στην ανάπτυξη, ενσωμάτωση και ωρίμανση βέλτιστων πρακτικών και ανάπτυξης ικανοτήτων σε πολύπλοκους οργανισμούς οι οποίοι είναι σε μετασχηματιστική φάση. Υποστηρίζει με πάθος την αξία του PMO ως επιχειρηματικού εταίρου και ως φορέα υλοποίησης της στρατηγικής αλλαγής και διαθέτει μακρά εμπειρία ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε διεθνείς εταιρείες, διαφόρων κλάδων.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Msc) στο Strategic Management of Projects από το University College London (UCL), έχει πτυχίο στο Management, με ειδίκευση στο Competitive Intelligence, καθώς και PgDip in Foresight, Strategy and Innovation από το ISEG (Λισαβόνα). Η έρευνά της σχετικά με τη σημασία της διαχείρισης του project legacy την έφερε φιναλίστ το 2017 για το τιμητικό βραβείο IPMA Young Researcher Award. Τα κυριότερα ερευνητικά ενδιαφέροντά της εστιάζουν στα θέματα του PMO, στη μελλοντική διαχείριση των έργων, το βιώσιμο Project Management και την οργανωσιακή ευελιξία.

Είναι πιστοποιημένη PMP®, PRINCE2®, MOP®, MSP®, P3O®, APMP® (IPMA-D), PMD® Pro Level 2, καθώς και Microsoft Certified Professional (MCP®) for MS Project, Project Server/Online. Επιπλέον είναι ενεργό μέλος της κοινότητας του project management, blogger στο ProjectManagement.com, και μέλος του PMI®, APM®.

Σήμερα είναι Γραμματέας του APM PMO Specific Interest Group, και έχει συμμετάσχει στη συγγραφή του μοναδικού “PMO Practitioner course accredited by the APM, the Chartered body for the Project Management profession”.

Πιστεύει στη δύναμη των project management skills για το κοινό καλό, και δρα ως mentor στο “Project Managers Against Poverty and Programs Director at Project Managers Without Borders (PMWB)”.

Είναι η συγγραφέας του “Bedtime Stories for Project Managers”, Senior Consultant στην Wellingtone, και ιδρύτρια και managing director στην in2PMO.

Ομιλητές

Keynote Speaker Alex Clark Ο Alex Clark είναι pragmatic agile evangelist με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην υλοποίηση agile transformations, στην ανάπτυξη και διαχείριση PMOs και στην διοίκηση change portfolios.
Keynote Speaker Susie Palmer-Trew H Susan εργάζεται στον τομέα της διοίκησης έργων και του change management τα τελευταία δώδεκα χρόνια, κυρίως στην τριτοβάθμια εκπαίδευση - στους κλάδους των κατασκευών, της τεχνολογίας και της επιχειρηματικής στρατηγικής. Ως επικεφαλής του PMO στο Open University, κέρδισε το βραβείο “APMs PMO of the Year” για το 2017.
Keynote Speaker Peter Taylor O Peter Taylor είναι PMO expert, ο οποίος έχει αναπτύξει και ηγηθεί πέντε παγκόσμιων PMOs σε διάφορους κλάδους, ενώ έχει διατελέσει σύμβουλος σε πολλούς οργανισμούς για την στρατηγική τους σε ό,τι αφορά το PMO και τη διαχείριση των έργων.
Keynote Speaker Marisa Silva Η Marisa Silva, the Lucky PM, είναι έμπειρη PMO και PPM σύμβουλος, εκπαιδεύτρια, συγγραφέας και ομιλήτρια με αποδεδειγμένη εμπειρία στην ανάπτυξη, ενσωμάτωση και ωρίμανση βέλτιστων πρακτικών και ανάπτυξης ικανοτήτων σε πολύπλοκους οργανισμούς οι οποίοι είναι σε μετασχηματιστική φάση.
Επιστημονικός Συνεργάτης Γιώργος Διακονικολάου Ο Δρ. Γιώργος Διακονικολάου είναι επιστημονικός συνεργάτης της Boussias Communications για το Project Management Conference από το πρώτο ιδρυτικό συνέδριο έχοντας συνεισφέρει σημαντικά στη στρατηγική και το περιεχόμενο. Είναι έμπειρος εκπαιδευτής και σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα Διοίκησης Έργων Ηγεσίας και Οργανωτικής Ανάπτυξης. Έχει εκπαιδεύσει πλήθος στελεχών από εταιρίες όπως οι Cosmote, η EDF-EN, η Romtelecom, η Vestas, η Intralot και η ENEL.
Φώτης Σάλλας Ο Φώτης Σάλλας είναι προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Διοίκησης και Συντονισμού Χαρτοφυλακίου Έργων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Eίναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team