Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018

10/07: Pre-conference Workshops: OTEAcademy, Αίθουσα Σ010 11/07: Conference: Αμφιθέατρο OTEAcademy

Χρήστος Ράδος

Managing Partner, RACE Consulting Engineers LP

Χρήστος Ράδος
Χρήστος Ράδος

Ο Χρήστος Ράδος (1965) είναι ανώτερο στέλεχος επιχειρήσεων στη βιομηχανία παροχής υπηρεσιών συμβούλου μηχανικού για μεγάλα έργα υποδομής.

Ηγείται της Race, μιας ανεξάρτητης και εξειδικευμένης εταιρείας παροχής υπηρεσιών μηχανικού και μελετητή σε συγκοινωνιακά έργα, που έχει την έδρα της στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ως διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας σχεδιάζει και χτίζει το σύστημα και την ομάδα για να κάνει πραγματικότητα την δημιουργία αξίας.

Ο Χρήστος εστιάζει κυρίως σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης και στρατηγικής. Έχει ένα ενεργητικό και αμφιδέξιο ηγετικό στυλ και η φιλοδοξία του είναι να κάνει τη “δημιουργία αξίας” μια έννοια που ο καθένας μέσα στον οργανισμό μπορεί να την καταλάβει να την εξηγήσει και να την εφαρμόσει. Εκτός από τον σχεδιασμό της στρατηγικής της Race, συμμετέχει επίσης στα συμβούλια διακυβέρνησης μεγάλων έργων υποδομής.

Εκτός από έμπειρος σχεδιαστής συστημάτων και συγκοινωνιολόγος μηχανικός, είναι Scrum fun, προγραμματιστής, και αναγνωρίζει ότι τις περισσότερες φορές η επιτυχία είναι προϊόν συνεχών επαναπροσεγγίσεων.

Ο Χρήστος έχει Δαρβίνεια προσέγγιση στα εταιρικά χρηματοοικονομικά και προτιμά να βλέπει τον εαυτό του σαν αρχιτέκτονα προκλητικών συστημάτων. Έχει σπουδάσει μηχανική, σχεδιασμό, χρηματοοικονομικά , διοίκηση επιχειρήσεων και είναι απόφοιτος των ΕΜΠ, INSEAD και Wharton Business School.

Παίρνει αποφάσεις με βάση το κόστος ευκαιρίας, χρησιμοποιεί απαγωγική αιτιολογική και έχει συνθετική σκέψη.

Ομιλητές

Keynote Speaker Mike Burrows O Mike Burrows είναι ο ιδρυτής της Agendashift, συγγραφέας του βιβλίου “Kanban from the Inside” -που κυκλοφόρησε το 2014, σύμβουλος, coach και εκπαιδευτής. Έχει διατελέσει delivery manager για δύο μεγάλα “πρότυπα” ψηφιακά έργα, για λογαριασμό της βρετανικής κυβέρνησης, καθώς και ως σύμβουλος εταιρειών του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα στην Μ. Βρετανία και το εξωτερικό.
Keynote Speaker Andy Carmichael Είτε ως manager, είτε ως developer, coach ή συγγραφέας ο κοινός παρονομαστής στην επαγγελματική πορεία του Andy είναι ότι βοηθάει ομάδες να κάνουν τα καλύτερα ...γρηγορότερα.
Keynote Speaker Jasper Sonnevelt O Jasper Sonnevelt είναι Executive Agile Consultant και εκπαιδευτής. Η βασική εστίαση της δουλειάς τους είναι η μεγιστοποίηση των επιπέδων αποτελεσματικότητας και ανταποκρισιμότητας ενός οργανισμού στο να κάνει τα σωστά πράγματα, μέσα από την αξιοποίηση των Lean και Agile αρχών.
Keynote Speaker Dr Audrey Tang Η Audrey Tang είναι Chartered Psychologist στην Βρετανική Ψυχολογική εταιρεία, και εργάζεται ως training consultant, FIRO-B coach και συγγραφέας. Το Μάιο του 2016 κυκλοφόρησε από την Pearson, το βιβλίο της “Be a Great Manager Now”. Είναι έμπειρη ομιλήτρια, καθώς έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή επιχειρηματικά, και όχι μόνο, συνέδρια.
Γιώργος Διακονικολάου Ο Γιώργος Διακονικολάου είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας Project Management Coach LTD. και παρέχει υπηρεσίες coaching, consulting & training σε επιχειρήσεις στην Ευρώπη και Αμερική. Eίναι έμπειρος εκπαιδευτής και σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα Διοίκησης Έργων Ηγεσίας και Οργανωτικής Ανάπτυξης. Έχει εκπαιδεύσει πλήθος στελεχών από εταιρίες όπως οι Cosmote, η EDF-EN, η Romtelecom, η Vestas, η Intralot και η Toyota.
Θεοφάνης Γιώτης Ο Θεοφάνης Γιώτης, διαθέτει μεγαλύτερη των 27 ετών επαγγελματική εμπειρία σε Project, Program και Portfolio Management, Economics και Management. Ως επιχειρηματίας, σύμβουλος, διεθνής ομιλητής και εκπαιδευτής, ο Θεοφάνης έχει εργαστεί σε διαφορετικά περιβάλλοντα στην περιοχή της ΕΜΕΑ.
Χρήστος Ράδος Ο Χρήστος Ράδος (1965) είναι ανώτερο στέλεχος επιχειρήσεων στη βιομηχανία παροχής υπηρεσιών συμβούλου μηχανικού για μεγάλα έργα υποδομής.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR