Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018

10/07: Pre-conference Workshops: OTEAcademy, Αίθουσα Σ010 11/07: Conference: Αμφιθέατρο OTEAcademy

Andy Carmichael

Keynote Speaker

Coach, Trainer & Agile Management Consultant, Συγγραφέας

Andy Carmichael
Andy Carmichael

Είτε ως manager, είτε ως developer, coach ή συγγραφέας ο κοινός παρονομαστής στην επαγγελματική πορεία του Andy είναι ότι βοηθάει ομάδες να κάνουν τα καλύτερα ...γρηγορότερα. Έχοντας εργαστεί σε μία μεγάλη ποικιλία εταιρειών και έργων -από πολύ μικρά μέχρι αδιανόητα μεγάλα έργα- δηλώνει ότι η βασικότερη πηγή εκπαίδευσής του δεν είναι άλλη από την πρακτική εμπειρία, υπερβαίνοντας τα διάφορα πτυχία και πιστοποιήσεις που επίσης διαθέτει.

Πιστεύει ακράδαντα ότι η βαθιά επιχειρηματική προσέγγιση των όποιων προβλημάτων και η ανεύρεση της σύγκλισης αυτών με το πώς οι άνθρωποι συνεργάζονται καλύτερα είναι αυτό που θα προσθέσει αξία, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να κάνει την εργασία διασκεδαστική – τουλάχιστον για τον ίδιο. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε, σε συνεργασία με τον David Anderson, το βιβλίο του “Essential Kanban Condensed”, έναν σύντομο οδηγό για το ευρύ φάσμα των πραγμάτων που συστήνουν τη μέθοδο Kanban.

Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος ανώτερων στελεχών διοίκησης σε θέματα επιχειρηματικής ευελιξίας. Είναι ειδικός στην εφαρμογή agile frameworks όπως το Scrum και το Kanban, ενώ είναι γνωστός για τα άρθρα του και τις ομιλίες του σε συνέδρια γύρω από τις σύγχρονες μεθόδους ανάπτυξης λογισμικού και διοίκησης. Οι πιο πρόσφατες συνεργασίες του συμπεριλαμβάνουν coaching σε agile practices και business agility στις Lloyds Banking Group, Barclaycard, Playtech και Ericsson, το ρόλο του επικεφαλής σε θέματα agile consulting practice και ανάπτυξη στην Clearvision κ.ά.

Ομιλητές

Keynote Speaker Mike Burrows O Mike Burrows είναι ο ιδρυτής της Agendashift, συγγραφέας του βιβλίου “Kanban from the Inside” -που κυκλοφόρησε το 2014, σύμβουλος, coach και εκπαιδευτής. Έχει διατελέσει delivery manager για δύο μεγάλα “πρότυπα” ψηφιακά έργα, για λογαριασμό της βρετανικής κυβέρνησης, καθώς και ως σύμβουλος εταιρειών του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα στην Μ. Βρετανία και το εξωτερικό.
Keynote Speaker Andy Carmichael Είτε ως manager, είτε ως developer, coach ή συγγραφέας ο κοινός παρονομαστής στην επαγγελματική πορεία του Andy είναι ότι βοηθάει ομάδες να κάνουν τα καλύτερα ...γρηγορότερα.
Keynote Speaker Jasper Sonnevelt O Jasper Sonnevelt είναι Executive Agile Consultant και εκπαιδευτής. Η βασική εστίαση της δουλειάς τους είναι η μεγιστοποίηση των επιπέδων αποτελεσματικότητας και ανταποκρισιμότητας ενός οργανισμού στο να κάνει τα σωστά πράγματα, μέσα από την αξιοποίηση των Lean και Agile αρχών.
Keynote Speaker Dr Audrey Tang Η Audrey Tang είναι Chartered Psychologist στην Βρετανική Ψυχολογική εταιρεία, και εργάζεται ως training consultant, FIRO-B coach και συγγραφέας. Το Μάιο του 2016 κυκλοφόρησε από την Pearson, το βιβλίο της “Be a Great Manager Now”. Είναι έμπειρη ομιλήτρια, καθώς έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή επιχειρηματικά, και όχι μόνο, συνέδρια.
Γιώργος Διακονικολάου Ο Γιώργος Διακονικολάου είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας Project Management Coach LTD. και παρέχει υπηρεσίες coaching, consulting & training σε επιχειρήσεις στην Ευρώπη και Αμερική. Eίναι έμπειρος εκπαιδευτής και σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα Διοίκησης Έργων Ηγεσίας και Οργανωτικής Ανάπτυξης. Έχει εκπαιδεύσει πλήθος στελεχών από εταιρίες όπως οι Cosmote, η EDF-EN, η Romtelecom, η Vestas, η Intralot και η Toyota.
Θεοφάνης Γιώτης Ο Θεοφάνης Γιώτης, διαθέτει μεγαλύτερη των 27 ετών επαγγελματική εμπειρία σε Project, Program και Portfolio Management, Economics και Management. Ως επιχειρηματίας, σύμβουλος, διεθνής ομιλητής και εκπαιδευτής, ο Θεοφάνης έχει εργαστεί σε διαφορετικά περιβάλλοντα στην περιοχή της ΕΜΕΑ.
Χρήστος Ράδος Ο Χρήστος Ράδος (1965) είναι ανώτερο στέλεχος επιχειρήσεων στη βιομηχανία παροχής υπηρεσιών συμβούλου μηχανικού για μεγάλα έργα υποδομής.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR