Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Γιώργος Διακονικολάου

Επιστημονικός Συνεργάτης

M.Sc., Ph.D., PMP

Γιώργος Διακονικολάου
Γιώργος Διακονικολάου

Ο Γιώργος Διακονικολάου είναι ιδρυτής της Εταιρίας Project Management Coach LTD και παρέχει υπηρεσίες coaching, consulting & training σε επιχειρήσεις στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Είναι έμπειρος εκπαιδευτής και σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα Διοίκησης Έργων Ηγεσίας και Οργανωτικής Ανάπτυξης. Έχει εκπαιδεύσει πλήθος στελεχών από εταιρίες όπως οι Cosmote, η EDF-EN, η Romtelecom, η Vestas, η Intralot και η ENEL.

Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. και κάτοχος M.Sc. και Διδακτορικού στην Πληροφορική από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Επίσης είναι επισκέπτης καθηγητής στο International MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνεργάτης του Business School of Brunel, University of London.

Είναι συνιδρυτής του Ελληνικού Παραρτήματος του Ινστιτούτου Διοίκησης Έργων και πιστοποιημένος Project Management Professional. Είναι συνεργάτης της OTE Academy, Associate του Diploma in Executive Coaching and Organization Development και ιδρυτικό μέλος του Hellenic Coaching Association. Επίσης είναι Master Practitioner of NLP & Time Line Therapy®, Master Practitioner of Hypnosis και NLP Master Coach.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την ανάπτυξη αυτού που αποκαλεί «Project Coaching»: ένα συνδυασμό Organization’s Development, Project Management και επιλεγμένων προσεγγίσεων του coaching. Στόχος είναι η επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων από ομάδες που χειρίζονται στρατηγικά έργα.

Ομιλητές

Keynote Speaker Alex Clark Ο Alex Clark είναι pragmatic agile evangelist με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην υλοποίηση agile transformations, στην ανάπτυξη και διαχείριση PMOs και στην διοίκηση change portfolios.
Keynote Speaker Susie Palmer-Trew H Susan εργάζεται στον τομέα της διοίκησης έργων και του change management τα τελευταία δώδεκα χρόνια, κυρίως στην τριτοβάθμια εκπαίδευση - στους κλάδους των κατασκευών, της τεχνολογίας και της επιχειρηματικής στρατηγικής. Ως επικεφαλής του PMO στο Open University, κέρδισε το βραβείο “APMs PMO of the Year” για το 2017.
Keynote Speaker Peter Taylor O Peter Taylor είναι PMO expert, ο οποίος έχει αναπτύξει και ηγηθεί πέντε παγκόσμιων PMOs σε διάφορους κλάδους, ενώ έχει διατελέσει σύμβουλος σε πολλούς οργανισμούς για την στρατηγική τους σε ό,τι αφορά το PMO και τη διαχείριση των έργων.
Keynote Speaker Marisa Silva Η Marisa Silva, the Lucky PM, είναι έμπειρη PMO και PPM σύμβουλος, εκπαιδεύτρια, συγγραφέας και ομιλήτρια με αποδεδειγμένη εμπειρία στην ανάπτυξη, ενσωμάτωση και ωρίμανση βέλτιστων πρακτικών και ανάπτυξης ικανοτήτων σε πολύπλοκους οργανισμούς οι οποίοι είναι σε μετασχηματιστική φάση.
Επιστημονικός Συνεργάτης Γιώργος Διακονικολάου Ο Δρ. Γιώργος Διακονικολάου είναι επιστημονικός συνεργάτης της Boussias Communications για το Project Management Conference από το πρώτο ιδρυτικό συνέδριο έχοντας συνεισφέρει σημαντικά στη στρατηγική και το περιεχόμενο. Είναι έμπειρος εκπαιδευτής και σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα Διοίκησης Έργων Ηγεσίας και Οργανωτικής Ανάπτυξης. Έχει εκπαιδεύσει πλήθος στελεχών από εταιρίες όπως οι Cosmote, η EDF-EN, η Romtelecom, η Vestas, η Intralot και η ENEL.
Φώτης Σάλλας Ο Φώτης Σάλλας είναι προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Διοίκησης και Συντονισμού Χαρτοφυλακίου Έργων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Eίναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team