Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Alex Clark

Keynote Speaker

Programme/Portfolio Director & pragmatic agile evangelist

Alex Clark
Alex Clark

Ο Alex Clark είναι pragmatic agile evangelist με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην υλοποίηση agile transformations, στην ανάπτυξη και διαχείριση PMOs και στην διοίκηση change portfolios. Η κατευθυντήρια αρχή του είναι να μαθαίνει τα πάντα από τα βιβλία και τις θεωρίες, αλλά να τα εφαρμόζει στην πράξη με βάση την κοινή λογική και τη βαθιά κατανόηση των ανθρώπων και των οργανισμών. Το πάθος του για το θέμα, πηγάζει από την πεποίθησή του ότι το agile δεν είναι απλά ένας αποτελεσματικός και αποδοτικός τρόπος για την επίτευξη της αλλαγής, αλλά είναι επιπλέον και διασκεδαστικός!

Στη διάρκεια της καριέρας του έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες σε ποικίλους κλάδους σε όλο τον κόσμο και διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία σε pragmatic process υλοποιήσεις (SAFe, AgilePM, GDS processes, DSDM, Scrum, TDD) και έργα ψηφιακού μετασχηματισμού. Έχει μεγάλη εμπειρία στη διοίκηση μεγάλων, πολυεθνικών ομάδων, ενώ είναι ειδικός σε θέματα project portfolio management. Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως έναν “change agent” που παρέχει αποτελέσματα μέσα από την άριστη διαχείριση των stakeholders, την αποτελεσματική και καινοτόμο επικοινωνία και το πάθος του για την αριστεία.

Ομιλητές

Keynote Speaker Alex Clark Ο Alex Clark είναι pragmatic agile evangelist με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην υλοποίηση agile transformations, στην ανάπτυξη και διαχείριση PMOs και στην διοίκηση change portfolios.
Keynote Speaker Susie Palmer-Trew H Susan εργάζεται στον τομέα της διοίκησης έργων και του change management τα τελευταία δώδεκα χρόνια, κυρίως στην τριτοβάθμια εκπαίδευση - στους κλάδους των κατασκευών, της τεχνολογίας και της επιχειρηματικής στρατηγικής. Ως επικεφαλής του PMO στο Open University, κέρδισε το βραβείο “APMs PMO of the Year” για το 2017.
Keynote Speaker Peter Taylor O Peter Taylor είναι PMO expert, ο οποίος έχει αναπτύξει και ηγηθεί πέντε παγκόσμιων PMOs σε διάφορους κλάδους, ενώ έχει διατελέσει σύμβουλος σε πολλούς οργανισμούς για την στρατηγική τους σε ό,τι αφορά το PMO και τη διαχείριση των έργων.
Keynote Speaker Marisa Silva Η Marisa Silva, the Lucky PM, είναι έμπειρη PMO και PPM σύμβουλος, εκπαιδεύτρια, συγγραφέας και ομιλήτρια με αποδεδειγμένη εμπειρία στην ανάπτυξη, ενσωμάτωση και ωρίμανση βέλτιστων πρακτικών και ανάπτυξης ικανοτήτων σε πολύπλοκους οργανισμούς οι οποίοι είναι σε μετασχηματιστική φάση.
Επιστημονικός Συνεργάτης Γιώργος Διακονικολάου Ο Δρ. Γιώργος Διακονικολάου είναι επιστημονικός συνεργάτης της Boussias Communications για το Project Management Conference από το πρώτο ιδρυτικό συνέδριο έχοντας συνεισφέρει σημαντικά στη στρατηγική και το περιεχόμενο. Είναι έμπειρος εκπαιδευτής και σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα Διοίκησης Έργων Ηγεσίας και Οργανωτικής Ανάπτυξης. Έχει εκπαιδεύσει πλήθος στελεχών από εταιρίες όπως οι Cosmote, η EDF-EN, η Romtelecom, η Vestas, η Intralot και η ENEL.
Φώτης Σάλλας Ο Φώτης Σάλλας είναι προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Διοίκησης και Συντονισμού Χαρτοφυλακίου Έργων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Eίναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team