Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

10/07: Pre-conference Workshops: OTEAcademy, Αίθουσα Σ010 11/07: Conference: Αμφιθέατρο OTEAcademy

To πρόγραμμα των workshops

Δεύτερα 10 Ιουλίου 2017

08.45 – 9.15

Προσέλευση - Εγγραφές - Καφές - Σνακ

09:15 – 09:30

Εισαγωγή στα Workshops:
Γιώργος Διακονικολάου Ph.D., PMP, Πρόεδρος της επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου

09.30 – 11.00

"Featureban"

Ζήστε την εμπειρία του Featureban, του απλού, διασκεδαστικού και άκρως προσαρμόσιμου παιχνιδιού προσομοίωσης της μεθόδου Kanban, το οποίο έχει αξιοποιηθεί από πολλές εταιρείες, σε πολλά συνέδρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια σε όλο τον κόσμο.

Εισηγητής:
Mike Burrows, Transformation Expert, Συγγραφέας, Founder at Agendashift

11.00 – 12.00

"StoryMapping"

To StoryMapping workshop διδάσκει πώς μπορούμε να σπάσουμε τη δουλειά ενός έργου με τρόπο που μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε τη μεταβλητότητα (change of scope, changing markets, customer feedback etc).

Εισηγητής:
Jasper Sonnevelt, Agile-Lean Executive Consultant

12.00 - 12.15

Διάλειμμα - καφές

12.15 – 13.15

"Under Pressure"

H κατάσταση είναι απρόβλεπτη, εξαρτάται από το χρόνο και δεν μοιάζει σε τίποτα με ότι έχετε πιθανόν ήδη αντιμετωπίσει. Μπορεί να μην διαθέτετε όλες τις απαιτούμενες ικανότητες από μόνοι σας, ίσως και να μην γνωρίζετε την ομάδα σας αρκετά καλά... Πώς λοιπόν θα διοικήσετε το έργο; Σε αυτό το workshop θα δείτε αν “έχετε ότι απαιτείται” ...και θα ξεδιπλώσετε “τι” ακριβώς είναι αυτό.

Εισηγητής:
Dr Audrey Tang, Psychologist, Training Consultant, Συγγραφέας του “Be a Great Manager Now”

13.15 - 14.15

Διάλειμμα - Γεύμα

14.15 – 16.15

"Lost At Sea - Unrealistic Optimism: The Greek Navy Seals Mindset."

Γνωρίζατε ότι οι ΟΥΚ (Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών) είναι ομάδες Scrum; Γνωρίζατε ότι το Scrum γεννήθηκε στις ένοπλες δυνάμεις; Γνωρίζετε το OODA, την διαδικασία λήψης αποφάσεων στο VUCA Scrum;
Ο Χρήστος έχοντας υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία στα επίλεκτα σώματα των ειδικών δυνάμεων, θα μεταφέρει τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει πάνω σε θέματα ηγεσίας και λήψης αποφάσεων κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.
To διαδραστικό workshop εστιάζει σε θέματα όπως: Team decision making, team dynamic, decisions and judgments, judgment and ambiguity, anchoring bias, availability bias, overconfidence, first and second-order knowledge, operating in VUCA environments, asymmetric information, signal is noisy.
Περιμένοντας να σας γνωρίσει από κοντά, ο Χρήστος σας εύχεται: “Fail Fast” και “Semper Gumby.”

Εισηγητής:
Χρήστος Ράδος, Managing Partner, RACE Consulting Engineers LP

16.15 – 16.30

Διάλειμμα

16.30 - 18.00

"An Introduction to Forecasting and Decision Making (in the presence of known uncertainty)"

Η αβεβαιότητα και το ρίσκο δεν αρέσει στους Project Managers. Παρόλα αυτά, η ανάληψη ρίσκων είναι που επιτρέπει σε μία επιχείρηση να είναι κερδοφόρα, και η πιο αποδοτική διαχείριση των κινδύνων σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι που καθιστά την επιτυχία εφικτή στα σύγχρονα δύσκολα και πολύπλοκα περιβάλλοντα. Συχνά οι managers προτιμούν να προσεγγίζουν την αβεβαιότητα με τη χρήση αναλύσεων και εκτιμήσεων για να προβλέψουν τα αποτελέσματα των έργων με ένα ντετερμινιστικό τρόπο. Ολοένα και περισσότερο, ωστόσο, πλέον χρησιμοποιούνται προσεγγίσεις με βάση τις πιθανότητες, ως μία πιο αποτελεσματική εναλλακτική.

Αυτό το διαδραστικό workshop θα εισάγει διάφορα concepts που απαιτούνται για την χρήση αυτών των προσεγγίσεων. Θα εστιάσει στο forecasting των αποτελεσμάτων του έργου και στη λήψη βέλτιστων αποφάσεων μέσα στο πλαίσιο της “γνωστής” αβεβαιότητας. Το workshop αποτελείται από μία σύντομη παρουσίαση, ομαδικά παιχνίδια, ατομικά παζλ και τη χρήση κάποιων spreadsheets και άλλων εργαλείων που εφαρμόζονται σε πραγματικά έργα.

Εισηγητής:
Andy Carmichael, Coach, Trainer & Agile Management Consultant, Συγγραφέας

18.00 - 18.10

Συμπεράσματα - Λήξη εργασιών Workshops

  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR