Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

10/07: Pre-conference Workshops: OTEAcademy, Αίθουσα Σ010 11/07: Conference: Αμφιθέατρο OTEAcademy

Adaptive Mindset to Achieve Successful Results

Η ετήσια συνάντηση των Project Managers στην Ελλάδα, που διοργανώνει η Boussias Communications με επιτυχία εδώ και έντεκα χρόνια, επιστρέφει την Τρίτη 11 Ιουλίου, και εστιάζει στη σημασία της ανάπτυξης προσαρμόσιμης νοοτροπίας (adaptive mindset), η οποία σε συνδυασμό με βέλτιστες πρακτικές και μεθοδολογίες μπορεί να ενισχύσει/ διασφαλίσει την επιτυχία των έργων στο σύγχρονο, πολύπλοκο και απρόβλεπτο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το φετινό συνέδριο εστιάζει στα συστατικά και χαρακτηριστικά αυτά που διαμορφώνουν μία ολοκληρωμένη και ευθυγραμμισμένη με τις απαιτήσεις των περιστάσεων και εμπλεκομένων νοοτροπία, η οποία θα προάγει τη διαρκή εξέλιξη και βελτίωση, θα συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση μίας παραγωγικής οργανωτικής δομής, θα ενισχύει την καινοτομία, θα αναπτύσσει βέλτιστες πρακτικές και θα διασφαλίζει τη βέλτιστη εφαρμογή των κατάλληλων για το έργο και την εταιρεία μεθοδολογιών, μεγιστοποιώντας με αυτό τον τρόπο την επιτυχία του έργου και την επιχειρηματική αξία του Project Management.

Εξασφαλίστε έως και 14 PDU's

Η παρακολούθηση του Συνεδρίου εξασφαλίζει 8 PDU's, ενώ όσοι συμμετάσχουν και στα workshops μπορούν να εξασφαλίσουν έως και 14 PDU's.

Μη χάσετε τα εξειδικευμένα workshops

Μη χάσετε τα πρακτικά workshops που θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της προηγούμενης μέρας, Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017, τα οποία θα καλύψουν γνωστικές περιοχές του Project Management που σχετίζονται με το ρόλο του Project Manager και την πρόκληση της ανάπτυξης ευελιξίας και προσαρμοστικότητας. Πρόγραμμα και Workshop Speakers θα ανακοινωθούν σύντομα.

Key Issues

Το φετινό συνέδριο στοχεύει να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του adaptive mindset και να παρουσιάσει θεωρητικές προσεγγίσεις και πρακτικά παραδείγματα σχετικά με

  • τη σημασία της ανάπτυξης του αντίστοιχου mindset και τη σχέση αυτού με την επιτυχία του έργου
  • τη συμβολή του στο επιχειρείν και στην ανάπτυξη μίας οργανωτικής δομής που θα ενισχύει την παραγωγικότητα, την αποτελεσματικότητα και την διαρκή βελτίωση
  • βέλτιστες πρακτικές και τρόπους εργασίας για την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων (scrum, kanban, lean κ.ά.)

Ομιλητές

Keynote Speaker Mike Burrows O Mike Burrows είναι ο ιδρυτής της Agendashift, συγγραφέας του βιβλίου “Kanban from the Inside” -που κυκλοφόρησε το 2014, σύμβουλος, coach και εκπαιδευτής. Έχει διατελέσει delivery manager για δύο μεγάλα “πρότυπα” ψηφιακά έργα, για λογαριασμό της βρετανικής κυβέρνησης, καθώς και ως σύμβουλος εταιρειών του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα στην Μ. Βρετανία και το εξωτερικό.
Keynote Speaker Andy Carmichael Είτε ως manager, είτε ως developer, coach ή συγγραφέας ο κοινός παρονομαστής στην επαγγελματική πορεία του Andy είναι ότι βοηθάει ομάδες να κάνουν τα καλύτερα ...γρηγορότερα.
Keynote Speaker Jasper Sonnevelt O Jasper Sonnevelt είναι Executive Agile Consultant και εκπαιδευτής. Η βασική εστίαση της δουλειάς τους είναι η μεγιστοποίηση των επιπέδων αποτελεσματικότητας και ανταποκρισιμότητας ενός οργανισμού στο να κάνει τα σωστά πράγματα, μέσα από την αξιοποίηση των Lean και Agile αρχών.
Keynote Speaker Dr Audrey Tang Η Audrey Tang είναι Chartered Psychologist στην Βρετανική Ψυχολογική εταιρεία, και εργάζεται ως training consultant, FIRO-B coach και συγγραφέας. Το Μάιο του 2016 κυκλοφόρησε από την Pearson, το βιβλίο της “Be a Great Manager Now”. Είναι έμπειρη ομιλήτρια, καθώς έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή επιχειρηματικά, και όχι μόνο, συνέδρια.
Χρήστος Ράδος Ο Χρήστος Ράδος (1965) είναι ανώτερο στέλεχος επιχειρήσεων στη βιομηχανία παροχής υπηρεσιών συμβούλου μηχανικού για μεγάλα έργα υποδομής.